Header rfcf

Skate4AIR

Img 1141

Skate4AIR är ett motionslopp där man åker skridskor i kampen för ett friskare liv med CF och PCD. Vi vill hjälpa de drabbade genom att samla in pengar. Evenemanget kommer att hållas den 2018 i Falun. Det kommer att vara en gemenskap ute på isen och alla kan delta i evenemanget.

Runt eventet kommer även flertalet aktiviteter, middagar och clinics hållas. Under dessa kommer man kunna samla in mer pengar och få massvis med information om hur det kommer att gå till.

Som åkare är du inte bara med i ett motionslopp på skridskor utan även en insamlingstävling. Som åkare samlar du enskilt in pengar till din profil som du skapar här på hemsidan. Vill du inte åka ensam kan du delta i lag med kollegor, vänner eller familj. Alla åkare åker samtidigt även om du är i lag. Hur ni samlar in pengar kan ni läsa mer om under fliken Sponsring.

Om du inte har möjlighet att åka kan du delta som volontär och ändå vara med i insamlingstävlingen. Vi på Skate4AIR är tacksamma för all hjälp vi kan få i insamlingen för friskare liv med CF och PCD. För er som vill ha mer information om sjukdomarna klicka här!

Skate4AIRs stora mål är att på alla möjliga sätt stödja aktiviteter som syftar till att förbättra livslängden och livskvaliteten för människor med cystisk fibros. Skate4AIR är en insamlingsevenemang som är möjligt tack vare många frivilliga som arbetar för att uppnå de insamlingsmål som vi satt.

Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub