Header rfcf

Genia och Antibiotikakollen

Genia är en app för dig som lever med långvarig sjukdom.

Appen hjälper dig att hålla koll på din hälsa och kommunicera bättre med din familj och ditt vårdteam, så att ni tillsammans kan fatta bättre och mer välgrundade beslut.

I Genia kan du skapa din egen medicinlista, där inte bara själva behandlingen sparas, utan även vilken effekt behandlingarna har haft på din hälsa. Det är även möjligt att registrera observationer kring måendet vilket hjälper dig att komma ihåg hur du mått och vad du gjort, både bra och dåliga dagar. Samtidigt får du ett användbart underlag för ditt vårdbesök.

En funktion som har integrerats i Genia är Antibiotikakollen. Genom att lägga in dina behandlingar i Genia får du och ditt vårdteam ett bättre verktyg för att din vård ska kunna få bli så bra som möjligt. Samtidigt stöder du forskning kring antibiotika och nya terapier.

För att läsa mer om Genia och Antibiotikakollen kan du besöka deras hemsidor via länkarna nedan. Behöver du hjälp att komma igång har Genia tagit fram guiden Kom igång med Genia.

Md genia logo green pms
Md antibiotikakollen
Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub