Header rfcf

Tredje gången gillt? Livesänd frågestund om TLVs beslut om Kaftrio

Publicerad 2022-11-15 10:19
Beslutet om Kaftrio är livsavgörande för många CF-patienter, och RfCF har satsat stora resurser på att påverka förutsättningarna under detta tredje försök att få in Kaftrio i läkemedelsförmånen. RfCF bjuder nu in alla som berörs av Kaftrio-beslutet till ett webinarium om den framtid vi nu står inför och vad som händer framöver. Medverkar gör Johan Moström och Andreas Jarblad från RfCF, tillsammans med CF-läkarna Ulrika Lindberg och Christina Krantz. Varmt välkomna!

TLVs arbetsgrupp för Kaftrio-ärendet har nu överlämnat sin beslutsrekommendation till Nämnden för läkemedelsförmåner. Vad arbetsgruppen kommit fram till får vi veta på fredag då det formella beslutet fattas av nämnden, som under torsdagen och fredagen är bortresta på internat.

NÄR? På lördag den 19 november kl 14.30.

VAR? Samtalet livesänds via Zoom på följande länk: https://us06web.zoom.us/j/7776077728

HUR? Samtalet leds av Andreas Jarblad som kommer att berätta mer om beslutet och svara på frågor tillsammans med RfCFs ordförande Johan Moström och CF-läkarna. Om du vill ställa en fråga är du varmt välkommen att skicka den till: andreas.jarblad@rfcf.se. För att underlätta planeringen är det är bra om din fråga skickas in senast vid lunchtid nu på onsdag den 16 november, men vi försöker i möjligaste mån att ta in senare inkomna frågor också.

Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub