Final

Ny hemsida för CF-bladet!

Publicerad 2019-04-30 16:50
Idag har CF-bladet nypremiär i digital form! Istället för att ges ut som papperstidning fyra gånger om året kommer tidningens artiklar nu att publiceras så snart de skrivits på www.cfbladet.se. Vi hoppas på det sättet snabbare kunna nå ut med aktuella artiklar i frågor som är viktiga för våra medlemmar. Dessutom hoppas vi få större genomslag för CF-bladets arbete med att sprida medvetenhet hos allmänheten om cystisk fibros och PCD när det blir möjligt att, exempelvis, dela CF-bladets artiklar i sociala medier.

Den digitala plattformen bjuder dessutom på nya möjligheter till mer omfattande bildmaterial, videoreportage och andra multimediakomponenter. Räkna därför med att tidningen kommer att fortsätta utvecklas en hel del framöver, något vi på RfCF ser mycket fram emot. Som redaktör ser jag också fram emot att de resurser som frigörs när kostnaderna för den tryckta tidningen försvinner inom kort kan bidra till ännu bättre artiklar, reportage och innehåll.

När du besöker sidan, passa på att registrera dig för CF-bladets nyhetsbrev! Det kommer att skickas ut när viktiga nyheter kommer eller när tidningen uppdaterats med särskilt spännande innehåll. För att anmäla dig till nyhetsbrevet går du in på www.cfbladet.se och bläddrar ned till formuläret längst ned på sidan, eller också klickar du bara på "Prenumerera" i menyn högst upp på sidan. Att prenumerera på nyhetsbrevet kostar ingenting och du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Slutligen vill jag säga att jag ser fram emot att göra den här tidningen i samarbete med er medlemmar! Era idéer om vad tidningen borde skriva om, och er återkoppling på det arbete jag och skribenterna gör, är ovärderligt. Därför vill jag påminna om att alla är hemskt välkomna att höra av sig med tips, frågor, idéer och tankar om vår medlemstidning!


Andreas Jarblad

Redaktör, CF-bladet

Md fjarillustration
Stöd RfCF genom att bli medlem!
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md stodja
Md 90 konto
Stöd forskningen om CF och PCD i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Ange på talongen att ni vill stödja forskningen för CF eller PCD. Hela verksamheten kontrolleras av Svenska insamlingskontroll. PG: 90 02 28 - 8
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md donera mera
Md  logga fonden citronfj rilen
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub