Header rfcf

Bildtävling inför 50-årsjubileum!

Publicerad 2019-07-02 04:43
Inför vårt 50-årsjubileum utlyser RfCF en bildtävling på temat Cystisk Fibros eller PCD! För att delta i tävlingen skickar du in en bild (såväl fotografier som illustrationer är välkomna) som anknyter till tävlingens tema till oss senast den 15 augusti. Ifråga om motiv är juryn mycket öppen. Oavsett om du lyckats fotografera en bra bild under ett sjukhusbesök, målat ett par lungor, fångat den dagliga andningsgymnastiken eller ett träningspass i skogen på bild är vi lika intresserade! Välkommen med ditt bidrag!


Maila ditt bidrag till vår projektledare Erika Brattsell på erika@blza.se. Skriv "Bildtävling" i ämnesraden. Kom ihåg att uppge ditt namn, din adress och telefonnummer.

Tävlingen pågår fram till och med 15 augusti. Efter avslutad tävlingsperiod utser en jury bestående av tre personer en vinnarbild. Vinnaren offentliggörs 31 augusti i samband med CF-spelen och RfCFs 50-årsjubileum. Juryns beslut kan inte överklagas.

Läs mer och se tävlingsregler på www.cfspelen.se.

Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub