Final

StyrelsenOrdförande:

Marie Bökman

Kassör:

Staffan Zander

Telefon: 070- 399 27 71

E-post: staffan.zander@tele2.se

Vice ordförande:

Kristina Radwan

Arbetar främst med vårdfrågan i styrelsen. Jag har cystisk fibros, jag är 53 år och jag transplanterades 2008. Till vardags arbetar jag som journalist och redaktör för vår medlemstidning, CF-bladet på RfCF:s kansli i Uppsala. Jag bor på Södermalm i Stockholm och har en dotter, Emma, som är 17 år.

Mitt engagemang för cystisk fibros bygger på min övertygelse om att saker går att påverka och att allt det jag lär mig varje dag om min sjukdom ger mig verktyg att besegra den. Med åren har också alla människor jag genom förbundet fått förmånen att få lära känna kommit att betyda mer och mer för mig.

Telefon: 070-459 47 41

E-post: kristina.radwan@rfcf.se

Sekreterare:

Eva Westman

Ledamot:

Elina Bertne

Jag är 32 år och blev diagnosticerad med CF vid 18 månaders ålder. Jag är från Göteborg och har vuxit upp på CF-centret där. Ett par år bodde jag i skåne och gick då på centret i Lund, jag har alltså lite erfarenhet från CF-vården på olika håll i landet. Sen 6 år tillbaka bor jag i Nacka och går på centret i Huddinge.

Jag läser till etologi på Stockholms universitet och spenderar en stor del av min fritid med att vara ute i skog och mark och träna och tävla med min hund.

Jag har ansvaret för vår hemsida och arbetar för att hålla den uppdaterad. Har du något du tycker borde stå på hemsidan får du gärna tipsa mig om det!

Telefon: 0736-329673

E-post: elina.bertne@gmail.com

Ledamot:

Camilla Nordström

Ledamot:

Stefan Hjelm

Tidigare i styrelsen:

My Lindahl

Annica modin

Fredrik Alfredsson

Anders Cedwall

Md sk rmbild  3
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md 90 konto
Stöd forskningen om CF och PCD i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Ange på talongen att ni vill stödja forskningen för CF eller PCD. Hela verksamheten kontrolleras av Svenska insamlingskontroll. PG: 90 02 28 - 8
Md cf blad
Stöd RfCf genom att bli medlem! Medlemskapet inkl bl a CF-bladet 4 nr/år.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md gava
Md donera mera
Md  logga fonden citronfj rilen
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md genia
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub