Header rfcf

Samtalsgrupp för dig som har ett syskon med CF eller PCD

Publicerad 2022-09-06 14:43
Riksförbundet Cystisk Fibros projekt ”Själv, men inte ensam”, erbjuder digitala samtalsträffar via Zoom för dig som har ett syskon med cystisk fibros eller primär ciliär dyskinesi!

Har du vuxit upp med ett syskon som har CF eller PCD? Har du tänkt tanken att det skulle vara skönt att få prata med andra som gjort detsamma? Då har du möjlighet till det nu. Vi erbjuder digitala samtalsgrupper där syftet är att du ska få träffa andra i samma situation och ventilera det som känns viktigt. Det spelar ingen roll var i landet du bor och du behöver inte heller vara medlem i RfCF för att delta.

Anmälan:
Det kostar ingenting att vara med men föranmälan krävs då antalet platser är begränsat till åtta deltagare. Anmälan görs till projektledare Lotten Sundin-Björk på lotten.sundin-bjork@rfcf.se senast den 30 september. Efter anmälan kommer du få mer information och en länk till samtalsgruppen. Vi ses på Zoom!

Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub