Header rfcf

Frågestund om orkambi via webben den 18 juni

Publicerad 2018-06-16 15:11

På måndag den 18 juni kl 19-20 har du möjlighet att vara med på en frågestund via webben med doktor Lena Hjelte om Orkambi och planerna för ordnat införande i Sverige nu efter TLVs beslut.

Lena är ordförande i Sweden Coalition CF. Deltar gör också Johan Moström (ordförande RFCF), Ulrica Sterky (vice ordförande RFCF) och Andreas Hager (moderator för frågestunden och sekreterare i Sweden Coalition CF samt grundare av Genia).

Alla frågor är välkomna. Kanske inte alla svar finns ännu. Men vi samlar dem isåfall och återkommer. Vill ni skicka in frågor i förväg går det bra till: andreas.hager@genia.se

Evenemanget hittar på i vår facebookgrupp. Om du har facebook så gå in på Riksförbundet Cystisk Fibros grupp - https://www.facebook.com/groups/rfcf.se/ och klicka i att du vill vara med. Är du inte medlem i gruppen så är det bara att klicka i att du vill bli det.

Har du inte facebook så skicka ett mail till info@rfcf.se så skickar vi länken.

Md medlem2
Md kontaktaoss2
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md qr kod
Md 90 konto logo rgb box
Stöd forskningen om cystisk fibros i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Hela verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll.
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Md antibiotikakollen
Md lederhausen annons
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub