Final

Frågestund om omvårdnadsbidrag och merkostnadsersättning den 21 maj

Publicerad 2019-05-16 22:03
Den 1 januari 2019 införde Försäkringskassan omvårdnadsbidrag och merkostnadsersättning. På sikt kommer dessa att ersätta vårdbidraget. Vad innebär det? Och vad händer med handikappersättningen? Kurator/socionom Eleonora Falk från Stockholm CF center reder ut begreppen och svara på frågor om bidragen gällande både vuxna och barn med CF eller PCD.

NÄR OCH HUR?

Den 21 maj kl. 18.30-19.30 arrangerar RfCF en informations- och frågestund om omvårdnadsbidrag och merkostnadsersättning för dig med CF eller PCD (eller anhörig). Eleonora Falk, kurator/socionom på Stockholm CF center delar med sig av sina kunskaper. Samtalet leds av Andreas Hager från Genia och sänds via Zoom på: https://zoom.us/j/7776077728

SKICKA FRÅGOR!

Du är välkommen att skicka in dina frågor till Eleonora och Andreas!

Maila frågorna till: eleonora.falk@sll.se och andreas.hager@genia.se så snart som möjligt så att vi hinner förbereda svar. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor under samtalets gång.

Om du inte använt Zoom tidigare och vill ha hjälp kan du maila till andreas.hager@genia.se senast söndag 19 maj så kan vi hjälpa dig att komma igång.

Md fjarillustration
Stöd RfCF genom att bli medlem!
Md swish logo primary cmyk
Swisha ditt stöd till kampen för ett friskare liv med CF och PCD till 123 351 31 32.
Md stodja
Md 90 konto
Stöd forskningen om CF och PCD i samband med födelsedag, dop, giftermål eller dödsfall. Ange på talongen att ni vill stödja forskningen för CF eller PCD. Hela verksamheten kontrolleras av Svenska insamlingskontroll. PG: 90 02 28 - 8
Md img 0099
Beställ armbandet med texten "Cure CF" i webbutiken och bidra till RfCF:s forskningsfond!
Md donera mera
Md human
Humanfonden: spara med hjärtat!
Md unknown
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub